КОНТАКТИ:

ТЕЛ/ФАКС: +359 556 32632
МОБ. ТЕЛ.: +359 898 237 538
Е-МЕЙЛ: nikitur@mail.bg
SKYPE: nikitur
ICQ: 423-291-048

Заявка за участие


Отдых на море, экскурсии, паломнический туризм в Болгарии

 

 

За нас

Скъпи приятели,

Творческо сдружение "Никитур" е създадено за целите на изявата и пълната подкрепа на най-талантливите и перспективни деца и младежи в областта на изкуството, в изпълнение на големи културни проекти на национално и международно ниво.

Нашите сътрудници са видни дейци на изкуството, режисьори, театроведи, критици, журналисти, експерти в областта на сценичните изкуства, дизайнери и художници.
Творческо сдружение "Никитур" е бързоразвиваща се организация, доказана в областта на международните културни проекти като една от водещите в България. През годините на съществуването си фирмата е провела редица важни събития и мероприятия в България и в чужбина. Двата най-важни фестивала "Планетата на детството" и Фестивала на руското народно творчество "Лятото и приятелите на България" са ежегодни събития за града.

Ние успяхме да създадем доста достойни истории! Всеки един от нашите проекти е един жив организъм, шокиращ и радващ със своите нестандартни подходи към изкуството. Той е разчупване на стереотипите, фойерверки от събития и случайности. Той е импровизация и грандиозни планове. И също така - месеци на плътна и интересна работа. Днес ние сме готови да разглеждаме творчески проекти. Ако имате идея - пишете! Ние имаме възможност да ги реализираме на великолепните сцени на Обзор и други градове по света.
„Никитур” работи с културни и образователни институции, творчески състави, театрални и концертни зали, музиканти и педагози - всички заинтересовани от развитие в направление като арт-туризма. Специалистите на "Никитур" имат богат опит в организирането на фестивали и конкурси, организиране на участието на руски групи на европейски фестивали. Големият опит от работата на водещите специалисти на „Никитур” в тази област ни даде възможност да разполагаме с огромни количества информация. "Никитур" създаде цяла система от консултантски услуги, чрез която съкровищата от информация ще станат и Ваше достояние. Можете да се информирате за избрания от Вас фестивал или конкурс, както и относно икономичен транспорт или достъпен хотел.

„Никитур” е европейски признат и известен организатор на културни проекти. Наши партньори са водещи организации и фирми, работещи в областта на културата, изкуствата, образованието, отдиха и развлеченията.

Ние си сътрудничим с руските и европейските международни организации, основателите на международни музикални, вокални, танцови фестивали с детски и младежки организации и сдружения, с музикални училища по изкуствата, с висши и средни музикални и хореографски училища, дворци на културата, домове на изкуството, културни центрове на страните от Европа, с организаторите на международни фестивали, организаторите на творчески проекти; с известни педагози и дейци на културата и изкуството.

Ние сме основателите на годишните международни фестивали в гр.Обзор, България.
"Никитур" е организация за насърчаване на развитието на детско и юношеско творчество.

Късмет за вас и за нас!

Художествен директор

Никола Атанасов

 

^ Нагоре ^